De ideale 038-dag volgens locals Ulrike en Yvonne

Om te beginnen scoor je een ontbijt bij Lots & More in de Sassenstraat. Je loopt hierna meteen door om te shoppen bij Sassy en Spøtted. Vervolgens vlieg je naar Foodboutique voor een coffee2go (you’re gonna need it) en wandel je naar LOFT voor de leukste woonspulletjes. Daarna scoor je nog wat topitems bij Noun Collectables en Moonloft. Waarschijnlijk slaat de honger dan weer toe en voor de lunch verwijzen we je met liefde door naar Stadscafé Blij Zwolle, Bij Hartje Zwolle, Villa Suikerberg, Brownies&downies of Barista Cafe. Als je dan nog wilt shoppen loop je even via Waanders, een boekhandel in een kerk, de stad weer in. Wijzelf houden niet van boeken dus lopen we via de leuke winkel Viva La Moda op ’t Eiland de stad in. Zware dag tot nu dus tijd voor een terrasje… Brasserie ‘De Hofvlietvilla’, Villa Suikerberg en de De Gillende Keukenmeiden zijn favoriet. Bij die laatste kan je trouwens sinds kort ook leuke spulletjes shoppen voor in huis!

Yvonne en Ulrike struinend door de straten van Zwolle op zoek naar de lekkerste restaurants en leukste winkels om te shoppen

Van al die drankjes krijg je natuurlijk wel honger dus scoor je bij WannaWaffle een geweldige wafel. Waar je waarschijnlijk daarna spijt van krijgt dus loop je voor een gezond sapje naar Smooth Fruit Therapy. Dit zit naast Kootuur voor Haar waar je naast je haar knippen ook de leukste kleding en (panter)accessoires haalt. Daarna is het tijd voor een borrel bij Brasserie Jansen of Dogtails (hotdogs en cocktails; fantastische naam) en reserveer je daar vast voor een lekkere avond tapas bij Tapas Bar La Bodega of sushi bij Kota Radja (gerechtje nummer 23 for president). Heb je niet de hele avond de tijd eet je de lekkerste pizza bij Ristorante La Stalla, de beste burger bij Ingeburgerd of een overheerlijke frietje bij Swolsch Friethuys. Zin om op te bank te ploffen? Haal dan een maaltje af bij Thais restaurant BaiYok!

Waarschijnlijk ben je na deze dag met 5327 foodbaby’s in een foodcoma beland maar het was het allemaal waard! Wat is jouw favo spot in Zwolle? ✨