Coronaproject; Koolhydraken

RTV Oost:

Haar ‘luie kantoorbaan’, zoals ze het zelf noemt, moest ze even op pauze zetten. De economie werd keihard geraakt door de coronacrisis. Dat merkte ook Yvonne in haar werk als eigenaresse van een uitzendbureau. Nu heeft ze alle tijd om uit haar bureaustoel te komen en het roer eens flink om te gooien.

De 32-jarige Yvonne Karst uit Zwolle wist even niet meer waar ze het moest zoeken. Grote bedrijven waar ze normaal uitzendkrachten voor faciliteert belden ineens niet meer. Op financieel vlak hield ze het hoofd prima boven water, maar de verveling sloeg toe. Yvonne besloot zich te richten op andere dingen die ze belangrijk vindt in het leven.

Coronakilo’s
Yvonne gooit nu alles in de strijd om niet ten prooi te vallen aan allerlei dik makende verleidingen. Ze ontwikkelde haar eigen koolhydraat-arme lifestyle en schreef het op in een boekje. Ze heeft even mogen ruiken aan het schrijversvak, maar kan stiekem niet wachten om weer terug te keren naar haar ‘luie kantoorbaan’. Want met mensen werken en vacatures vullen vindt ze toch het allerleukst om te doen.

Het hele artikel en de link naar het filmpje vind je hier:

https://www.rtvoost.nl/nieuws/331559/Het-Roer-Om-van-vacatures-vullen-naar-voedingsgoeroe