Ons team

Yvonne Karst

06-41458865

Yvonne houdt van koffie & verse muntthee en dat is maar goed ook want er gaan heel wat kopjes doorheen. Tijdens het koffieleuten richt ze zich voornamelijk op het klantbeheer, de administratie en probeert ze af en toe wat leuks op Instagram of LinkedIn te zetten. Dit lukt nog niet altijd, maar ze doet haar best!

Romy Brouwer

038-2022669

Romy is drone- en stuntpiloot en werkt alweer een jaar voor De Werfwinkel. Romy verzorgt de marketing en communicatie en dat is maar goed ook. Ze schrijft vacatures, blogs, maakt content voor Social Media en bemoeit zich met alles wat ze leuk vindt. Wat de anderen in het team minder hebben, creativiteit en ADHD, heeft Romy in overvloed!

Lauren Bizzi

038-2022669

Lauren werkt op afstand en onze steun en toeverlaat. Voor 9.30 uur en na 16.30 uur beantwoordt zij de telefoon. Of je nu een vraag hebt over een vacature, over de prijzen of over het weer…. Ze neemt in ieder geval alle telefoontjes aan! De collega’s krijgen iedere dag vrolijke terugbelverzoekjes van Lauren en daar zijn ze erg blij mee!

Ulrike van Dorsten

06-45414009

Ulrike begint haar dag in de sportschool, waar ze ook na het werk meteen weer heen gaat. Tussen dat sporten door rust ze uit op kantoor. Hier is ze verantwoordelijk voor Albert Heijn, KPN en nog een aantal andere klanten. Ulrike heeft veel contact met kandidaten, maakt contracten in orde en zorgt ervoor dat je op tijd je salaris ontvangt. Verder is ze fan van Kim Kardashian, maar daar vinden haar collega’s wel wat van….